Öğr. Gör. Ayşe GÜNGÖR

LOJİSTİK

Öğr. Gör. Ayşe GÜNGÖR

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı

2000 yılında İçel Hacı Sabancı Lisesinden mezun olduktan sonra  2001 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonimisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü kazanmış ,2005 yılında mezun olmuştur.Çeşitli işletmelerde yönetim alanında çalıştıktan sonra Mersin Ticaret Sanayi Odasında  Lojistik  eğitimi almış olup, Deniz Taşımacılığı Uzmanlığı ve ayrıca Dış Ticaret ve Operasyon Uzmanlığı sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Pazarlama alanında Rusya'ya Nar Ekşisi ihracatı projesini yürütmüştür. 2010 yılında Mersin Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Programından mezun olduktan sonra,  İşkura bağlı eğitim kurumlarında,  işyerlerine lojistik elemanı yetiştirmek üzere  eğitim vermeye başlamıştır. Bazı eğitim kurumlarında Dış Ticaret eğitimleri de vermiştir. Halen Toros Üniversitesinde Lojistik alanında Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta ve  doktora eğitimine devam etmektedir.