Öğr.Gör. Merve Koyuncu

MESLEK YÜKSEKOKULU
ÇOCUK GELİŞİMİ

1987 yılında Adana'da doğdu. İlköğretimini yine aynı ilde tamamladı. 2004 yılında Hacı Ahmet Atıl Lisesi'nden mezun oldu. 2009 yılında Olgulaşma Enstitüsü Çocuk Gelişimi ve Karşıyaka Orhan Çobaoğlu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Alanından mezun oldu. 2011 yılında  Çukurova Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programından mezun oldu. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Fakültesi Lisans Programından mezun oldu. 2013 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programından mezun oldu. 2014 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Programları Öğretimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2006-2012 yıları arasında İstek Vakfı Gönen Okulları, Güzelyalı İlköğretim Okulu, Celalettin Seyhan İlkokulu, Güzelyalı Yağmur Anaokulu, Seyhan Anaokulu, Abdulkadir Perşembe Anaokulu, Gülpembe Anaokulunda stajyer olarak bulundu. 2011-2015 yılları arasında Özel Güney Gelişim Koleji, Özel Amerikan Kültür Derneği Anaokulu, Çukurova Anaokulu, Lalezar Anaokulu, Özel Amerikan Kültür Koleji, Amir Akdağ Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinde bulundu.