Öğr.Gör. Güzin Özçelik

MESLEK YÜKSEKOKULU
ÇOCUK GELİŞİMİ

1980 yılında Adana'da doğdu. İlköğretimini yine Adana'da tamamladı. 1997 yılında Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi'nden mezun oldu. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı'ndan mezun oldu. 2002 yılında Özel Mersin Akdeniz Palmiye Koleji 6 Yaş Öğretmenliği görevine başladı. 2003 yılında M.E.B. Mersin Gökçebelen İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Öğretmenliği (Ücretli) görevinde bulundu. 2003-2012 yılları arasında Özel Mersin Gelişim Okullarına bağlı VIP Çocuk Evi Okul Müdürlüğü görevinde bulundu. 2015 yılından itibaren Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.