Öğr. Gör. Mehmet Fatih Kayran

MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK

Mehmet Fatih KAYRAN, 1987 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin İleri İlköğretim okulu ve Mersin Cemile Hamdi Ongun Yabancı Dil Ağırlık Lisesinde tamamladı. 2007 yılında Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda yükseköğrenimine başladı. Yüksekokuldan 2011 yılında okul üçüncüsü derecesiyle mezun oldu. Yine 2011 yılında Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Ana Blim Dalında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2013 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra çeşitli kurumlarda farklı departmanlarda çalışma hayatında bulundu. 2015 yılında Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programına Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı.