Yrd. Doç. Dr. Murat Köylü

İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK

1965 Muş/ Bulanık doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimi İzmir`de tamamladım. 1982`de girdiğim Kara Harp Okulundan 1986 yılında Teğmen olarak Mezun oldum. 22 Yıl süre ile Türk Silahlı Kuvvetleri`nde çeşitli kademedelerde takım ve bölük komutanlığı, ikmal şube müdürlüğ ve müfettiş olarak görev yaptım. Yasal süremi tamamladığım 2008 yılında Kıdemli Albay Rütbesinde emekliye ayrıldım. Altı ay süre ile (2010-2011) Türk-Kırgız Girişimcilik Üniversitesi`nde (Kırgızistan /Celalabad) Uluslararası İlişiler ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri verdim. 2012 yılında yarı zamanlı olarak Toros Üniversite`sinde vermeye başladım. Bu süre içinde aynı zamanda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde İşletme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans programında 2013 yılında altı ay süre ile ders verdim. 2014 yılından itibaren kadrolu ve tam zamanlı olarak Toros Üniversitesi`nde  Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri ve  Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde İşletme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans dersleri vermekteyim. Aynı zamanda halen Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 4. sınıf öğrenimi görmekteyim.

Mezun Olduğum okullar

1982-1986 KARA HARP OKULU KOMUTANLIĞI

1993- Devam Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Yüksek lisans