Öğr. Gör. Sibel Bozkaya

MESLEK YÜKSEKOKULU
ADALET

Sibel Bozkaya Aydın’ın Söke ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Muğla’nın Bodrum ilçesinde tamamladıktan sonra 1999  yılında Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde başladığı lisans eğitimini 2004 yılında tamamladı.

2007 yılında aynı üniversitede Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başlayan Bozkaya, 2010 yılında “Değişen Terörizmle Mücadele Kavramı Çerçevesinde ‘Haklı Savaş’ " başlıklı tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Doktora eğitimine Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde devam etmektedir.

Bozkaya, 2008-2012 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu’nda Pazarlama ve Halkla İlişkiler bölümlerinde Temel Hukuk Bilgisi, İletişim Hukuku, Ticaret Hukuku, Genel İşletme, İletişim Bilgisi, Siyasal İletişim ve Siyasal Kampanyalar, Güncel Ekonomik Sorunlar, Yönetim ve Organizasyon, Genel Muhasebe ve Pazarlama Yönetimi derslerini verdi.

2014 yılından itibaren Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet ve İş Sağlığı ve Güvenliği Programlarında Kalem Mevzuatı ve Büro Yönetimi, Hukuk Dili ve Adli Yazışmalar, Dosyalama ve Arşivleme ve Hukukun Temel Kavramları derslerini vermeye başlayan Bozkaya, aynı zamanda Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Koordinatörlüğü ve Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sekreterliği görevlerini de sürdürmektedir.