Altın Eller Topluluğu’ndan Kitap Toplama Kampanyası

02 Kasım 2016

“Kitaplarımızı Gönderiyoruz, Geleceğimizi Paylaşıyoruz” sloganı ile yola çıkan Toros Üniversitesi Altın Eller Topluluğu ihtiyaç sahibi okullara gönderilmek üzere kitap toplama kampanyası başlattı.

Altın Eller Topluluğu Başkanı Mustafa Köseoğlu kampanya hakkında bilgiler verdi. Bilginin de sevgi gibi paylaşıldıkça büyüdüğünün altını çizen Köseoğlu, “Biz topluluk olarak evimizde, kitaplığımızda okumuş olduğumuz kitapların bizlere fayda sağlamadığına inanıyoruz. O kitapları ulaşma şansı olmayan çocuklarımızla bu kitapları paylaşarak çok daha faydalı olabiliriz. Tıpkı sevgi gibi bilgi de paylaşıldıkça çoğalıyor. Biz Altın Eller Topluluğu olarak bu fikirden yola çıkarak kitap toplama kampanyası başlattık. Bu kampanyadaki amacımız kütüphanesi olmayan, ihtiyaç sahibi okullara destek vererek onların bilgiye ulaşmasını sağlamak” dedi.

Kampanyanın her iki kampüste de devam edeceğini belirten Başkan Köseoğlu, “Herkes doğuştan varlıklı olamıyor. Herkesin bir şansa ihtiyacı var. Bizde elimizden geldiği kadar okuma aşkı duyan küçük kardeşlerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Şu an da Bahçelievler Kampüsü’nde standımız var. Perşembe ve Cuma günü ise 45 Evler Kampüsü’müzde stant açacağız. Okulumuzun panolarında topluluğumuzun afişleri yer alıyor. Bu kampanyaya destek olmak isteyen arkadaşlarımız bizlere oradaki irtibat numaralarından ulaşabilirler. Herkesin karınca kararınca desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.