ERASMUS YABANCI DİL SINAVI DUYURUSU

30 Eylü 2016

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus öğrenim ve staj hareketliliklerinden yararlanmak üzere başvuruda bulunmayı planlayan öğrencilerimiz için yabancı dil seviye tespit sınavı düzenlenecektir. Söz konusu sınav 20 Ekim 2016 tarihinde 45 Evler Kampüsü Hazırlık Okulu Binasında, saat 10:00‘da gerçekleştirilecektir. Sınav yazılı olarak İngilizce dilinde yapılacaktır. Sözlü mülakat yapılmayacaktır.

Sınava katılacak öğrencilerimizin en geç 15 Ekim 2016 saat: 17.00'a kadar aşağıdaki belgeleri hazırlayarak Dış İlişkiler Birimi Erasmus Sorumlusu Nursen WAKAMATSU'ya  teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1. Erasmus Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Giden Öğrenci Başvuru Formu (https://www.toros.edu.tr/sayfas/formlaruluslararasiofis sayfasından temin edilecek.)
  2. Transkript (Öğrenci işlerinden temin edilecek)

Ön Başvuru Koşulları:

1. Toros Üniversitesi’ne kayıtlı öğrenci olmak
  2. Kümülatif Akademik Not Ortalaması Lisans Öğrencileri İçin En Az 2.20/4.00, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin En Az 2.50/4.00
  3. En Az Bir Ders Dönemini Tamamlamış Olmak (Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Başvuruda Bulunamaz.)
  4. Öğrencilerimizin Alttan Ders Yükümlülüğünün Bulunması Başvuru Yapmasına Engel Değildir.